Σήμερα Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28/11 στις 4.47 το απόγευμα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 6 μοίρες των Διδύμων, με ωροσκόπο στις 2 μοίρες του ίδιου ζωδίου (σχεδόν πάνω από τον ωροσκόπο του χάρτη της Ελλάδας).Που συνοδεύετε από την Σεληνιακή έκλειψη στις 7 μοίρες των Διδύμων.

28/11/2012
By


Τετάρτη 28 του Νοέμβρη:


Σήμερα Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 28/11 στις 4.47 το απόγευμα στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 6 μοίρες των Διδύμων, με ωροσκόπο στις 2 μοίρες του ίδιου ζωδίου (σχεδόν πάνω από τον ωροσκόπο του χάρτη της Ελλάδας).Που συνοδεύετε από την Σεληνιακή έκλειψη στις 7 μοίρες των Διδύμων. Tο πλανητικό αυτό σκηνικό σήμερα σε συνδυασμό με τη σύνοδο Άρη-Πλούτωνα στον Αιγόκερω έρχεται να ταράξει τον εσωτερικό μας κόσμο - τις σκέψεις, τα συναισθήματα και το υποσυνείδητο, κάνοντας μας ιδιαίτερα συναισθηματικούς , με παθιασμένες εκφράσεις και αντιδράσεις.
Η έκλειψη θα είναι πλήρως ορατή από τη Χαβάη, την Αλάσκα, τη Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία, την Ανατολική Ασία, το δυτικό Καναδά, και το δυτικό τμήμα των ΗΠΑ.  Δεδομένου ότι γίνετε κοντά στα βροχερά αστέρια Υάδες η ατμόσφαιρα πιθανά θα να είναι βροχερή με αρκετή ομίχλη και έντονα ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

astroblock Αστρολογικές προβλέψεις


Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.