Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;
από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto«My precious...»
Ο Σμίγκολ στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»


Η Αφροδίτη και ο Άρης «χαιρετιούνται» στους ουρανούς και η αντίθεση τους στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου εγείρει υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καρδιοκτύπια.
Αυτή είναι όμως και η ουσία του έρωτα. Φλογισμένες καρδιές και φλογισμένα κορμιά, που σκιρτούν στο παραμικρό άγγιγμα. Ο έρωτας είναι σαν τον πυρετό. Για να τον νοιώσεις πρέπει να καίει, γιατί εάν πρόκειται μόνον για «δέκατα» του τύπου 37,5 τότε σε πιάνει μια μιζέρια επανάπαυσης και τελικά συνήθειας που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει. Από την άλλη, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύεται συνήθως από ζήλεια, πάθος και ...σύνδρομο αποκλειστικότητας.
Αλήθεια όμως πως αγαπούν και πως ζηλεύουν τα ζώδια;
ΖΥΓΟΣ
«Οι καβγάδες των ερωτευμένων είναι η ανανέωση της αγάπης» Τερέντιος
Για εσάς η συντροφικότητα είναι ιερή αφού μέσα από αυτήν βγάζετε όλα τα δημιουργικά ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    οταν ενας αντρας ζηλευει, οταν ο αντρας ζηλευει, πως ζηλευει ενας αντρας, πως ζηλευει το καθε ζωδιο, αντρας σκορπιος οταν ερωτευεται, πως ζηλευει ενας ζυγος, πως ζηλευει ενας διδυμος, πως ζηλευει ενας υδροχοος, πως ερωτευονται οι αντρες, πως ερωτευεται ο αντρας υδροχοος, σκορπιος αντρας, πως να σε κοιταξει ενας υδροχοος, κριος αντρας, ταυρος και ιχθυς, σκορπιος οταν ζηλευει, πως ζηλευει ενας ιχθυς, πως θα ζηλεψει ο αντρας κριος;, πως ζηλευει ο αντρας καρκινος;, πως ζηλευουν οι σκορπιοι, WWW ΠΩς ΖΗΛΕΥΕΙ ΕΝΑς ΠΑΡΘΕΝΟς, ενας ιχθυς αντρας ερωτευεται;, ζυγος αντρας πως να τον αποπλανησετε, καρκινος και ιχθυς αντρας, ο αντρας ιχθυς οταν ερωτευεται πως αντιδρα?, οταν ενας αντρας σκορπιις ζηλευει

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.