Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;
από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto«My precious...»
Ο Σμίγκολ στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»


Η Αφροδίτη και ο Άρης «χαιρετιούνται» στους ουρανούς και η αντίθεση τους στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου εγείρει υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καρδιοκτύπια.
Αυτή είναι όμως και η ουσία του έρωτα. Φλογισμένες καρδιές και φλογισμένα κορμιά, που σκιρτούν στο παραμικρό άγγιγμα. Ο έρωτας είναι σαν τον πυρετό. Για να τον νοιώσεις πρέπει να καίει, γιατί εάν πρόκειται μόνον για «δέκατα» του τύπου 37,5 τότε σε πιάνει μια μιζέρια επανάπαυσης και τελικά συνήθειας που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει. Από την άλλη, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύεται συνήθως από ζήλεια, πάθος και ...σύνδρομο αποκλειστικότητας.
Αλήθεια όμως πως αγαπούν και πως ζηλεύουν τα ζώδια;
ΖΥΓΟΣ
«Οι καβγάδες των ερωτευμένων είναι η ανανέωση της αγάπης» Τερέντιος
Για εσάς η συντροφικότητα είναι ιερή αφού μέσα από αυτήν βγάζετε όλα τα δημιουργικά ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    οταν ενας αντρας ζηλευει, οταν ο αντρας ζηλευει, πως ζηλευει ενας αντρας, πως ζηλευει το καθε ζωδιο, αντρας σκορπιος οταν ερωτευεται, πως ζηλευει ενας υδροχοος, πως ζηλευει ενας διδυμος, πως ζηλευει ενας ζυγος, πως ερωτευονται οι αντρες, πως ερωτευεται ο αντρας υδροχοος, ζηλευει ο αντρασ παρθενοσ, πως να σε κοιταξει ενας υδροχοος, πως θα ζηλεψει ο αντρας κριος;, σκορπιος οταν ζηλευει, WWW ΠΩς ΖΗΛΕΥΕΙ ΕΝΑς ΠΑΡΘΕΝΟς, πως ερωτευεται καθε ζωδιο;, πως αντιδρα καθε ζωδιο που ζηλευει, αντρας παρθενος κ σχέσεις, αντρας ταυρος, ενας αντρας ζυγος, καρκινος και ιχθυς αντρας, κριος αντρας, οταν αγαπαει ενας υδροχοος, οταν ερωτευονται οι αντρες, πως αγαπαει ενας αντρας?

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.