Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;
από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto«My precious...»
Ο Σμίγκολ στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»


Η Αφροδίτη και ο Άρης «χαιρετιούνται» στους ουρανούς και η αντίθεση τους στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου εγείρει υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καρδιοκτύπια.
Αυτή είναι όμως και η ουσία του έρωτα. Φλογισμένες καρδιές και φλογισμένα κορμιά, που σκιρτούν στο παραμικρό άγγιγμα. Ο έρωτας είναι σαν τον πυρετό. Για να τον νοιώσεις πρέπει να καίει, γιατί εάν πρόκειται μόνον για «δέκατα» του τύπου 37,5 τότε σε πιάνει μια μιζέρια επανάπαυσης και τελικά συνήθειας που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει. Από την άλλη, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύεται συνήθως από ζήλεια, πάθος και ...σύνδρομο αποκλειστικότητας.
Αλήθεια όμως πως αγαπούν και πως ζηλεύουν τα ζώδια;
ΖΥΓΟΣ
«Οι καβγάδες των ερωτευμένων είναι η ανανέωση της αγάπης» Τερέντιος
Για εσάς η συντροφικότητα είναι ιερή αφού μέσα από αυτήν βγάζετε όλα τα δημιουργικά ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    οταν ενας αντρας ζηλευει, οταν ο αντρας ζηλευει, πως ζηλευει ενας αντρας, αντρας σκορπιος οταν ερωτευεται, πως ζηλευει το καθε ζωδιο, πως ζηλευει ενας διδυμος, πως ζηλευει ενας ζυγος, πως ζηλευει ενας υδροχοος, πως ερωτευονται οι αντρες, σκορπιος αντρας, πως ερωτευεται ο αντρας υδροχοος, αντρας καρκινος, αντρας Ζυγος, ταυρος αντρας, παρθενος αντρας, αντρας, ζηλευει ο ταυρος, υδροχοος αντρας σημερα, πως αγαπαει το καθε ζωδιο, υδροχοος γυναικα άντρας ταυρος, πως ζηλευει ο λεων, υδροχοος αντρας διδυμος γυναικα, πως θυμωνει ο αντρας σκορπιος, υδροχοος αντρας διδυμος, πως θυμωνει ο σκορπιος

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.