Πώς αγαπούν και πώς ζηλεύουν τα ζώδια;
από την Χριστίνα Δημοπούλου

Xristina Foto«My precious...»
Ο Σμίγκολ στον «Άρχοντα των Δακτυλιδιών»


Η Αφροδίτη και ο Άρης «χαιρετιούνται» στους ουρανούς και η αντίθεση τους στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου εγείρει υψηλές θερμοκρασίες και έντονα καρδιοκτύπια.
Αυτή είναι όμως και η ουσία του έρωτα. Φλογισμένες καρδιές και φλογισμένα κορμιά, που σκιρτούν στο παραμικρό άγγιγμα. Ο έρωτας είναι σαν τον πυρετό. Για να τον νοιώσεις πρέπει να καίει, γιατί εάν πρόκειται μόνον για «δέκατα» του τύπου 37,5 τότε σε πιάνει μια μιζέρια επανάπαυσης και τελικά συνήθειας που είναι ότι χειρότερο μπορεί να τύχει. Από την άλλη, όταν ανεβαίνει η θερμοκρασία, συνοδεύεται συνήθως από ζήλεια, πάθος και ...σύνδρομο αποκλειστικότητας.
Αλήθεια όμως πως αγαπούν και πως ζηλεύουν τα ζώδια;
ΖΥΓΟΣ
«Οι καβγάδες των ερωτευμένων είναι η ανανέωση της αγάπης» Τερέντιος
Για εσάς η συντροφικότητα είναι ιερή αφού μέσα από αυτήν βγάζετε όλα τα δημιουργικά ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    οταν ενας αντρας ζηλευει, οταν ο αντρας ζηλευει, πως ζηλευει ενας αντρας, πως ζηλευει το καθε ζωδιο, αντρας σκορπιος οταν ερωτευεται, πως ζηλευει ενας ζυγος, πως ζηλευει ενας υδροχοος, πως ζηλευει ενας διδυμος, πως ερωτευονται οι αντρες, πως ερωτευεται ο αντρας υδροχοος, ΠΩς ΕΡΩΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΖΥΓΟς, πως ζηλευει ενας καρκινος, ζηλευει ο ταυρος, ζηλευουν οι αντρες παρθενοι, αντρας σκορπιος, αντρας καρκινος, σκορπιοι ερωτευονται, πωσ ερωτευεται ο σκορπιοσ, πως καταλαβαινω αν ζηλευει ενας αντρας υδροχοος, πως ζηλευει ενας ιχθυς, oταν ενσς σκορπιος ζηλευει, πως ερωτευεται ο αντρας ιχθυς, pws zeileyei antras aigokairos, pws zhleuei andras skorpios, ydroxos kai pws zeileuei

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.