Φίλτρο κατά της αρνητικής ενέργειας και της μαγείας

25/08/2011
By

ΦΙΛΤΡΟ YEDI MELEKLER (سبعةرؤساءالملائكة)

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ

Από την ΑΛΙΝΤΑ ΚΑΝΑΚΗ

ASTROLOJI BASKANLIGI HATIP ISTABUL

 

 

Το φίλτρο Yedi Melekler (سبعة رؤساء الملائكة) είναι ένα ενεργειακό σκεύασμα, που στηρίζεται σε μια παμπάλαια Περσική ρετσέτα από την εποχή της Δυναστείας των Σαμανιδών (1000 – 1200 μ.Χ.), η οποία κυριάρχησε στην περιοχή του σημερινού Ιράν και Αφγανιστάν με πρωτεύουσα του την θρυλική Μπουχάρα.

 

Ήταν το φίλτρο εκείνο που προστάτευε τους Σουλτάνους της Περσικής Αυλής καθώς και τους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της από αρνητικές ενέργειες και μαγείες επί σειρά αιώνων. Οι συνεργάτες μας κατάφεραν μετά από συστηματική και επίπονη προσπάθεια μηνών να αποκτήσουν την συνταγή αυτή, την οποία και σας παρουσιάζουμε με μεγάλη μας χαρά.

 

Για την παρασκευή του ΦίλτρουYedi Melekler (سبعة رؤساء الملائكة) ακολουθήθηκαν κατά γράμμα οι οδηγίες της αρχαίας συνταγής ως προς τα υλικά, την δοσολογία, τους χρόνους προετοιμασίας (κατάλληλες αστρολογικές συνθήκες) καθώς και η μέθοδος και τα στάδια ενεργοποίησης του φίλτρου.

 

Το Φίλτρο Yedi Melekler (سبعة رؤساء الملائكة) είναι ιδανικό για περιπτώσεις που διαπιστώνετε ότι στον χώρο σας έχει συσσωρευτεί πολύ αρνητική ενέργεια  και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτήν ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Astrologie Online Magazine | Ζωδια 2011 Ετησιες Προβλεψεις Ζωδιων | Ζωδια, Αστρολογια, Ταρω.| Αστρολογικά Άρθρα


Tags:

Comments are closed.