Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου 2011

28/10/2011
By

Αυτές τις ημέρες ένα τεράστιο Ταυ-Τετραγώνου μεταξύ Ερμή-Αφροδίτης-Ποσειδώνα-Άρη από τα ζώδια του Σκορπιού-Υδροχόου και του Λέοντα προκαλεί ζήλιες, ίντριγκες, φθόνους, σοκαριστικές κόντρες και διενέξεις...καίγεται ο έρωτας και η επικοινωνία...τα πάθη φουντώνουν και μας καλούν να τα χειριστούμε με θετικό τρόπο...μας αβαντάρει το θεαματικό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα που φέρνει πρόοδο πνευματική και μακροπρόθεσμη οικονομική και η θετική εμπλοκή Άρη-Κρόνου σταθεροποιεί!


Πλειάδα όψεων!!!


Ο Ήλιος πραγματοποιεί θετικότατη γωνία εξαγώνου με τον Πλούτωνα και δημιουργεί πάθος στην ατμόσφαιρα. Ότι δημιουργείται ή σχηματίζεται αυτές τις ημέρες είναι γερών δονήσεων και έρχεται στις ζωές μας για να μας μεταμορφώσει σε όλα τα επίπεδα!

Εκτός από τη θετική γωνία με τον Πλούτωνα πραγματοποιεί δυσαρμονική όψη αντίθεσης με τον μέγα ευεργέτη Δία. Ακόμα όμως και οι δυσαρμονικές του Δία δεν είναι άσχημες, ότι αγγίζει επεκτείνεται και το μορφοποιεί θετικά έτσι μπορεί να έχουμε μία αισιόδοξη υπέρ του μέτρου συμπεριφορά και να οδηγηθούμε σε σπατάλες, υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού. Μία τάση για τυχερά παιχνίδια και τζόγο επικρατεί. Όψη της υπερβολής με επεκτατικές τάσεις.

Η Σελήνη από τον Τοξότη βελτιώνει τη διάθεση, την κάνει εξωστρεφή, διασκεδαστική, παιχνιδιάρα και τσαχπινογαργαλιάρα... Έρωτας, διασκέδαση, φλερτ και περιπετειούλες !!!

Η Σελήνη σε θετική γωνία με Ουρανό αναζωπυρώνει τα αισθήματα μας, τα συναισθήματά μας, ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Αστρολογικές Αλχημείες


Tags: ,

Comments are closed.