Τρίγωνο Δία-Πλούτωνα

28/10/2011
By
Κριός: Θέματα οικονομικά, ασφάλειας και αυτοπεποίθησης μπορεί να ενισχύσει η όψη αυτή, με τον οικονομικό σας τομέα να ανακάμπτει. Η καριέρα σας και η κοινωνική σας προβολή είναι πιθανόν να ενδυναμωθούν και αυτό να σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Δεν αποκλείονται επαγγελματικές ευκαιρίες, μέσα από τις οποίες θα αποκτήσετε χρήματα.

Ταύρος: Έχετε τη δυνατότητα να παρουσιάσετε τον εαυτό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο όσες ευκαιρίες παρουσιαστούν. Μπορείτε να φανείτε τυχεροί σε όποιον τομέα επιθυμείτε. Νέες σχέσεις έρχονται στη ζωή σας. Μια ιδεολογική μεταμόρφωση είναι ορατή και επιτυχία σε σπουδές για τους νεότερους σε ηλικία ή οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μπορεί να καθίσουν πάλι στα έδρανα. Δεν αποκλείονται ταξίδια ή μετοικήσεις στο εξωτερικό.

Δίδυμος: Εσωτερική και ψυχική αρμονία και ισορροπία προσφέρει η όψη αυτή και λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας από κακοτοπιές και εχθρικές συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να συζητούν θετικά για σας και να έλθει σύντομα μία προαγωγή. Μπορείτε να λάβετε κληρονομιές και να αυξήσετε την ακίνητη σας περιουσία. Η δύναμη σας αυξάνεται και μπορείτε να ανέλθετε κοινωνικά , αποφύγετε όμως την δίψα σας για εξουσία και επιβολή.

Καρκίνος: Μπορείτε να δικτυωθείτε κοινωνικά και συλλογικά, είναι καλή περίοδος για την περαιτέρω κοινωνικοποίησή σας. ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Αστρολογικές Αλχημείες


Tags: , ,

Comments are closed.