Το πείραμα του Milgram και οι Βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ

17/10/2011
By

Αγαπητοί μου φίλοι όλοι θα γνωρίζετε την κατάσταση που έχει περιέλθει σήμερα η χώρα, εγώ θα προσπαθήσω να ερμηνεύσω τη ψυχολογία του βουλευτικού σώματος της κυβέρνησης.

Το 1963 ο Ψυχολόγος Stanley Milgram (1933 – 1984) αποφάσισε να φτιάξει ένα πείραμα που θα στοίχειωνε την ψυχολογία αλλά και όλη την ανθρωπότητα με τα ιδεώδη της μέχρι και σήμερα και ίσως για πολλά χρόνια μετά.

Το πείραμα που διεξήγαγε για τους συμμετέχοντες είχε να κάνει με την τιμωρία και τη μάθηση. Ο “μαθητής” ήταν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο αφότου τον είχε γνωρίσει ο συμμετέχων που θα έκανε ερωτήσεις όπου δεν θα μπορούσε να τον δει, θα μπορούσε όμως να τον ακούσει. Ο Συμμετέχων που θα έκανε τις ερωτήσεις θα ρωτούσε διάφορα πράγματα και σε κάθε λάθος απάντηση θα του έκανε ηλεκτροσόκ, σε κάθε μάλιστα επιπλέον λανθασμένη απάντηση το ηλεκτροσόκ θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο.  Απο τους 40 συμμετέχοντες οι 26 συνέχισαν τη διαδικασία ερώτησης ηλεκτροσόκ μέχρι του σημείου να είναι αυτό τόσο μεγάλο που ήξεραν ότι μπορεί να προκαλέσει το θάνατο του ατόμου που απαντούσε. Εκτός αυτού από το άλλο δωμάτιο ακουγόταν δάκρυα, κραυγές πόνου και γενικότερα μία κατάσταση που έφτανε τον κόσμο που συμμετείχε στα άκρα.  Το πείραμα στην πραγματικότητα δεν μετρούσε ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Confessions...


Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.