Τοξότης – Το ζώδιο του μήνα (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

23/11/2011
By

 

Τοξότης (23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

 

ΠΛΑΝΗΤΗΣ: 

ΔΙΑΣ

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ: 

9ος ΟΙΚΟΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΟ:

ΦΩΤΙΑ

ΙΔΙΟΤΗΤΑ: 

ΜΕΤΑΒΛΗΤΟ

ΤΥΧΕΡΗ ΗΜΕΡΑ: 

ΠΕΜΠΤΗ

ΧΡΩΜΑ: 

ΑΣΠΡΟ, ΜΩΒ, ΘΑΛΑΣΣΙ

ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ: 

ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ   

ΕΛΑΤΤΩΜΑ: 

ΑΔΙΑΚΡΙΣΙΑ   

ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΩ:

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΡΑΔΙ:

ΤΥΡΚΟΥΑΖ , ΔΙΑΜΑΝΤΙ

ΑΓΓΕΛΟΣ  ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ: 

ΜΙΧΑΗΛ

ΛΟΥΛΟΥΔΙ: 

ΝΑΡΚΙΣΣΟΣ, ΒΙΟΛΕΤΑ

ΣΗΜΕΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ: 

ΜΗΡΟΙ,  ΓΟΦΟΙ, ΡΑΧΙΑΙΟΙ ΜΥΣ, ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ, ΙΣΧΙΑΛΓΙΑ, ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΠΟΔΙΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ, ΟΣΦΥΑΛΓΙΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ, ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ , ΒΡΟΓΧΙΚΟ ΑΣΘΜΑ,  ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ, ΜΥΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ (ΤΕΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ).

 

Χαρακτηριστικά
Ο Τοξότης ανήκει στα ζώδια της φωτιάς και είναι το 9 ος ζώδιο του ωροσκοπιακού κύκλου. Οι Τοξότες είναι ειλικρινείς και έχουν έμφυτη την ικανότητα να τα πηγαίνουν  με όλους καλά. Έχουν έναν αέρα ελευθερίας, ανεξαρτησίας και αισιοδοξίας που συχνά τους κάνει ακαταμάχητα αγαπητούς και ιδιαίτερα γοητευτικούς. Είναι έξυπνοι έχουν πρακτικό πνεύμα γεμάτο έμπνευση πνευματικότητα και ρεαλισμό. Έχοντας πλανήτη το Δία είναι αρκετά τυχεροί και γενναιόδωροι. Η εξωτερική τους εμφάνιση συχνά είναι σποριτφ και αρκετά εγωκεντρική. Αγαπούν την περιπέτεια τα ταξίδια την επικοινωνία και τις κοινωνικές συναναστροφές. Η αρνητική πλευρά του Τοξότη τους κάνει απαιτητικούς, ανυπόμονους, ευέξαπτους, ανεξάρτητους και αδέσμευτους.

Είναι αρκετά δημιουργικοί και τα κυριότερα επαγγέλματα που τους ταιριάζουν είναι τα παρακάτω. Δικαστής, δικηγόρος, εκδότης, φωτογράφος, παπάς, επίσκοπος, δημοσιογράφος, ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Astrologie Online Magazine | Ζωδια 2011 Ετησιες Προβλεψεις Ζωδιων | Ζωδια, Αστρολογια, Ταρω.| Αστρολογικά Άρθρα


Tags:

Comments are closed.