Συνέδριο Αστρολογίας – Μια υπόθεση καρδιάς


Συνέδριο Αστρολογίας - Μια υπόθεση καρδιάς   Γράφει ο Γιάννης ΡιζόπουλοςΉταν μια τεράστια εμπειρία για όλους. Και οι συγκινήσεις άφθονες... Στο αμφιθέατρο και τους διαδρόμους συναντήθηκαν και αγκαλιάστηκαν άνθρωποι που είχαν να ειδωθούν χρόνια. Άνθρωποι που διψούσαν να μοιραστούν το ενδιαφέρον τους για την Αστρολογία και βρήκαν τον παράδεισο τους, φεύγοντας με την πεποίθηση πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπονται ή να κρύβονται για αυτό που αγαπάνε. Τα μαντηλάκια βγήκαν διακριτικά, τόσο πάνω στη σκηνή, όσο και κάτω από αυτήν, στα μάτια του κόσμου η έξαψη διαδέχονταν τον θαυμασμό, όχι απαραίτητα για την θεματολογία αλλά γιατί απλά έγινε πράξη αυτό που χρόνια τώρα στοίχειωνε την ζωή τη Αστρολογίας στην Ελλάδα.

Ξεκινώ συναισθηματικά γιατί τελικά αυτό το συνέδριο εξελίχθηκε -πέρα από την ουσία και το περιεχόμενο του- σε μια υπόθεση καρδιάς.
Εμείς που το στήσαμε το ξέραμε ήδη. Με την πίστη και την έξαψη ξεπεράσαμε φόβους και ανασφάλειες είτε σε σχέση με την παρουσίαση, είτε με το αιώνιο αγκάθι των οικονομικών. Στην πορεία μας προς το συνέδριο υπήρξαν πολλοί καλοί άγγελοι όπως και ...κακοί!
Πρώτος καλός άγγελος ήταν ο αγαπημένος μας πλέον Jerry Brignone, ο ελληνικής καταγωγής διευθυντής του Fundacion Centro Astrologico de Buenos Aires. Το καλοκαίρι που συζητούσαμε κάτω από την Ακρόπολη, δίπλα στην ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Tags:

Comments are closed.