Σμάρω Σωτηράκη: Ευχές και προβλέψεις για το 2012

Μέσα στο 2012 θα γίνει πιο προφανές ότι η οικονομική κρίση δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα.


από τη Σμάρω Σωτηράκη
_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Βρισκόμαστε στο κατώφλι του 2012, μιας ιδιαίτερης χρονιάς, η οποία έχει αποκτήσει ειδικό βάρος λόγω των εσχατολογικών σεναρίων που τη συνοδεύουν. Οι Μάγιας μας κληροδότησαν ένα ημερολόγιο που «μηδενίζει» την ημέρα του χειμερινού Ηλιοστασίου (21/12/2012) ενώ η παγκόσμια οικονομική κρίση σπέρνει την ανασφάλεια και τον πανικό.

Οι Μάγιας και το ημερολόγιό τους έγιναν η αφορμή να συγγράψω το βιβλίο μου «2012 Αλήθειες και Ψέματα» και μέσα από την έρευνά μου για το ουσιαστικό μήνυμα που μας κληροδοτούν, να καταλάβω ότι η χρονιά που έρχεται, δεν θα σημάνει το τέλος της ανθρωπότητας αλλά θα κρούσει τις καμπάνες που θα υποχρεώσουν την ανθρωπότητα στο να αναβιβάσει συνειδητότητα. Παράλληλα, η οικονομική κρίση μας αναγκάζει να αναθεωρήσουμε θέσεις, απόψεις, ιδέες, αξίες.

Μέσα στο 2012 θα γίνει πιο προφανές ότι η οικονομική κρίση δεν είναι ένα θέμα που αφορά μόνο την Ελλάδα. Είναι ένας μοντέρνος τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που υποκινείται από τις οικονομικές υπερδυνάμεις του πλανήτη, οι οποίες ελέγχουν πλήρως κάθε μορφή εξουσίας. Ωστόσο, η σημαντικότερη πλανητική όψη που θα επιδράσει καταλυτικά στο 2012 είναι το τετράγωνο του Ουρανού με τον ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    σμαρω σωτηρακη, προβλεψεις ζωδιων αση μπηλιου, ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012 ΑΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ

Comments are closed.