Σελήνη και σεξουαλική συμβατότητα

17/12/2011
By

Πολλές φορές παραβλέπετε η σπουδαιότητα της Σελήνης στο σεξουαλικό επίπεδο κάτι που είναι εντελώς λανθασμένο. Η Σελήνη σε περιπτώσεις σχέσεων μας δίνει τη δυνατότητα να καταλάβουμε πόσο ένα άτομο μπορεί να προσφέρει συναίσθημα μέσα σε μία σχέση και βέβαια κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

Σελήνη στο:

Κριό: Με τη σελήνη στο Κριό το άτομο είναι ικανό σαφώς να προσφέρει ιδιαίτερα παθιασμένο έρωτα και πάθος αλλά η δύναμη του Κριού χάνεται γρήγορα και ο Κριός μπορεί να αδειάσει συναισθηματικά πριν πάρει χαμπάρι ο άλλος τι έγινε.

Ταύρο: Με τη Σελήνη στο Ταύρο έχουμε συνήθως τον άνθρωπο που στον έρωτα έστω και με ψευδή τρόπο θέλει να νοιώθει ότι υπάρχει συναίσθημα. Άτομα πιστά προσφέρουν συνήθως στο σεξουαλικό κομμάτι ιδιαίτερη συναισθηματική ζεστασιά η οποία δεν θα πρέπει να συγχέεται με τη ζεστασιά του Καρκίνου για παράδειγμα ( μην ξεχνάμε ότι ο Ταύρος είναι καθαρή ζωική ενέργεια)

Δίδυμο: Ο Δίδυμος είναι δύσκολο να μπορέσει να συνδέσει τον έρωτα με το συναίσθημα, πιο πολύ τη συνδέει με το παιχνίδι και την ανακάλυψη. Σαφώς και μπορεί να προσφέρει αγάπη αυτή η θέση αλλά δεν είναι από τα μεγαλύτερα ατού της.

Καρκίνο: Με τη Σελήνη στον Καρκίνο η ανάγκη για συναισθηματική εγγύτητα είναι ιδιαίτερα σημαντική και ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Confessions...


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    συμβατοτητα ζωδιων

Tags: , , ,

Comments are closed.