Προβλέψεις από 10/12έως και 20/12/2011

10/12/2011
By
                  ΚΡΙΟΣΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ
Ο Ουρανός στοΚριό προκαλεί ανατροπές. Πολλά απ’ αυτά που θα συμφωνήσετε το δεύτερο δεκαήμεροτου μήνα το πιθανότερο είναι πως δεν θα ισχύσουν, ή θα χρειαστεί να αλλάξετετρόπο συμπεριφοράς και μεταχείρισης. Το σίγουρο είναι πως δεν θα εισπράξετεαυτά που αξίζετε και θα δουλέψετε για να πετύχετε κάποιον άλλο στόχο, που μέχριτώρα δεν είχατε στα σχέδια σας. Η ενεργητικότητα σας θα είναι αυξημένη αυτέςτις μέρες, θα επανεξετάσετε τις αποφάσεις που έχετε πάρει σε κάποιους τομείςτης ζωής σας και θα προχωρήσετε γρήγορα να βελτιώσετε κάποια πράγματα.
Το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί γύρω από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, όπουθα έχετε αρκετές διαφοροποιήσεις. Θα υπάρξουν προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντάμε κάποια άτομα αλλά και σε αντιπαράθεση με κάποια άλλα. Στα οικονομικά σας θαπρέπει να φροντίστε όταν πάτε για ψώνια να έχετε προγραμματίσει από πριν τι θααγορές θα κάνετε για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ -ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Εντάσεις καιεκνευρισμό θα σας φέρει το πλανητικό σύστημα το δεκαήμερο αυτό. Τα άστραπροβλέπουν για εσάς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις και έχετε πολλά προβλήματανα ξεκαθαρίσετε. Με την επιρροή της έκλειψης στο ζώδιο των Διδύμων θααισθανθείτε τον περιορισμό και την καταπίεση από τον σύντροφο σας και θαξεσπάσετε έντονα, γιατί είστε από τους ανθρώπους που θέλουν να είναιανεξάρτητοι.
...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

astroblock Αστρολογικές προβλέψεις


Comments are closed.