Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα & Απελπισμένοι έρωτες

19/11/2011
By

Πολλά έχουν λεχθεί για την σχέση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη. Σίγουρα είναι μία σχέση που έχει ισχυρή αντανάκλαση στον κόσμο, καθώς και λόγω κοινωνικών δεδομένων, ιδίως παλαιότερα, αυτή η όψη μπορούσε να εκφραστεί με πολύ εύκολο τρόπο. Στην νέα όμως πραγματικότητα αυτή η όψη πολλές φορές οδηγεί περισσότερο σε δεινά παρά σε ευτυχία.

Ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη
Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης που έχει να κάνει κυρίως με τις εξιδανικεύσεις και τα υψηλά μας ιδανικά. Σύμφωνα με τους εσωτεριστές, συμβολίζει την ελπίδα μας στο να μπορέσουμε να ξαναγυρίσουμε στον χαμένο παράδεισο, είναι η ελπίδα αλλά και η υπόσχεσή μας να γυρίσουμε στην απόλυτη ευτυχία. Στην καθημερινότητά μας ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε καθαρά πολλές καταστάσεις καθώς μέσω των εξιδανικεύσεών του δημιουργεί λανθασμένες εκτιμήσεις για την πραγματική φύση των πραγμάτων. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που έχει άμεση σχέση με τις αξίες και με το τι μας ικανοποιεί στην ζωή μας. Επειδή ο έρωτας και η αγάπη είναι σημαντικοί παράγοντες ικανοποίησης στην ζωή μας, ουσιαστικά είναι στοιχεία που έχουν άμεση και έντονη σχέση με την Αφροδίτη.

Σε μία όψη λοιπόν Αφροδίτης-Ποσειδώνα η εξιδανίκευση του Ποσειδώνα και η αίσθηση του ιδανικού ενεργοποιούνται μέσα στο ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Confessions...


Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.