Πανσέληνος Νοεμβρίου 2011

04/11/2011
By

post thumbnail

Follow eZwdia on Twitter

Πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος όλα τα ζώδια;

από τη Νάνσυ ΠατμάνογλουΑυτόν τον μήνα, στις 10 Νοεμβρίου 2011 η πανσέληνος γίνεται στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού, στις 18 ° 04΄ του Ταύρου.

Κυρίως επηρεάζει τα σταθερά ζώδια του δευτέρου δεκαημέρου, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Αυτή η πανσέληνος μας προτρέπει να μειώσουμε το εγώ μας και να επικεντρωθούμε στην επίτευξη της σταθερότητας. Ο Σκορπιός ο οποίος κυβερνάται από τον Πλούτωνα, μας πιέζει για ένα μετασχηματισμό και μια αναδιαμόρφωση του εαυτού μας. Ο Ταύρος αντιπροσωπεύει τα πράγματα που είναι απλά και οτιδήποτε μας συνδέει με τον φυσικό και υλικό κόσμο και μας δίνει ευχαρίστηση μέσα από την πρακτικότητα. Η ενέργεια αυτής της πανσελήνου είναι πραγματικά μοναδική, γιατί προκαλεί γαλήνη και ηρεμία, δεδομένου ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη. Αυτή η πανσέληνος θα μας δώσει την δυνατότητα να ηρεμήσουμε και να χαλαρώσουμε.

Η Σελήνη στον Ταύρο πιέζει για προσοχή και πρακτικότητα. Αισθανόμαστε πιο σταθεροί και γινόμαστε πιο αισθησιακοί. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να συνεχίσουμε ή να τελειώσουμε τα έργα που έχουμε ήδη ξεκινήσει, καθώς είμαστε πιο αξιόπιστοι και εμπεριστατωμένοι. Όμως μπορεί να γίνουμε ξεροκέφαλοι, απρόθυμοι στην ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

e-zwdia


Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.