ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Αστρολογικό Συνέδριο – Πως θα έρθετε στο Δαΐς

Γράφει ο Γιάννης Ριζόπουλος

Τελευταία εβδομάδα πριν το διήμερο Αστρολογικό συνέδριο στο πολιτιστικό κέντρο Δαΐς και η προσπάθεια συνεχίζεται με ολοένα και πιο θετικά δείγματα, τόσο σε επίπεδο ανταπόκρισης του κοινού, όσο και σε σχέση με τους αναζητητές της γνώσης με τους οποίους είχαμε την ευκαιρία να συνδιαλλαγούμε.

Η εμπειρία της συμμετοχής του συλλόγου Πάμε Αστρολογία με περίπτερο στην έκθεση «Ανθρώπολις» στο ΕΚΕΠ έδειξε ότι υπάρχουν πολλοί ακόμη συνοδοιπόροι στο μονοπάτι που οδηγεί σε μια αναβαθμισμένη Αστρολογία που έχει σαν κέντρο της τον Άνθρωπο. Κι αυτό βέβαια είναι ένας πολύ καλός οιωνός για μελλοντικές συνεργασίες σε ένα πιο ολιστικό πλαίσιο ικανό να φιλοξενήσει από την εσωτερική φιλοσοφία μέχρι τα σύγχρονα βιοενεργειακά ρεύματα.

Μοιραστήκαμε ακόμη την αγωνία του κοινού για την οικονομική δυσπραγία, τις εξελίξεις στην Ελλάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο τις τάσεις, τις προοπτικές και την διαφορετικότητα μας όπως προκύπτουν από τον γενέθλιο χάρτη μας.
Σε κάθε περίπτωση εισπράξαμε θετική ενέργεια, απαραίτητη σε ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα, που εν μέσω μιας γενικής κρίσης υψώνει το ανάστημα της Ελληνικής Αστρολογίας.
Συζητώντας με τους επισκέπτες στο «Ανθρώπολις» διαπιστώσαμε ότι στο σύνολο τους γνώριζαν το  Δαΐς, το οποίο στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει με επιτυχία ανάλογες εκθέσεις.
Γνωρίζουμε ωστόσο πως υπάρχουν πολλοί ακόμη ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Tags:

Comments are closed.