ΟΨΕΙΣ ΠΛΑΝΗΤΩΝ – Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ

16/12/2011
By

Ίσως το πιο σημαντικό βήμα για την κατανόηση της συναστρίας δεν είναι άλλος από τις όψεις των πλανητών που κάνουν οι πλανήτες του ενός ατόμου με τις όψεις του άλλου ατόμου.

Οι Όψεις που σχηματίζει ο ένας χάρτης με τον άλλο είναι ίσως και η ίδια η σχέση. Μέσα από αυτές μπορούμε να καταλάβουμε ξεκάθαρα ποια παιχνίδια παίζονται μέσα στη σχέση και με ποιό τρόπο εξελίσσονται τα άτομα ίσως ακόμη περισσότερο και τους λόγους για τους οποίους εξελίσσονται αλλά και που θα πάνε.  Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν βλέπουμε τις όψεις μεταξύ των χαρτών να μην τις αντιμετωπίζουμε σαν απλά λέξεις κλειδιά πρόκειται ουσιαστικά για το σενάριο που θα λειτουργήσει επάνω η σχέση.

Σίγουρα ανάμεσα σε δύο χάρτες υπάρχουν πάρα πολλές όψεις αλλά θα δείτε ότι υπάρχει κάποιος πλανήτης που παίζει μεγαλύτερη σημασία από ότι οι υπόλοιποι πλανήτες. Αυτός ο πλανήτης ονομάζεται ο Μέγιστος γιατί παίζει και τον σπουδαιότερο ρόλο. Ανάλογα με το ποιος είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη επιρροή.   Θα πρέπει να κοιτάτε ιδιαίτερα τα πλανητικά σώματα που είναι μετά τη ζώνη των αστεροειδών γιατί αυτοί χρωματίζουν ιδιαίτερα την ίδια τη σχέση.

Άρα οι πλανήτες  αυτοί είναι:

Δίας

Κρόνος

Χείρωνας

Ουρανός

Ποσειδώνας

Πλούτωνας

( υπάρχουν και άλλα ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Confessions...


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    όψεις χείρωνα στη συναστρία, οψεις χειρωνα σε συναστρια, χειρωνας στη συναστρια, ερωτική συναστρία - ανάλυση, οψεις χειρωνα συναστρια, καρμικες οψεις στη συναστρια, συναστρια οψεις, Ο ΧΕΙΡΩΝΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ, synastria, χείρων συναστρια, sinastria plutonas

Tags: , , , , , , ,

Comments are closed.