Οι 360 μοίρες του Ζωδιακού και τα σύμβολά τους

22/11/2011
By
ΖΥΓΟΣ


Μοίρες: 1-5

Κυρίαρχο πνεύμα: Aniel

Επίκληση: Deus virtutem converte nos et ostende faciem tuam et salvi erimus.

Θετικές όψεις: Ευνοεί τις επιστήμες και τις τέχνες. Αποκαλύπτει τα μυστικά της φύσης, Δίνει έμπνευση στους φιλοσόφους και στους σοφούς.

Αρνητικές όψεις: Πνεύμα διαστροφής και τσαρλατανισμού.


Μοίρα 1: Η μοίρα της αδιάκριτης επίθεσης ή της βλάβης.

Ανεξάρτητοι, δυναμικοί, και στοργικοί. Υπάρχει μια διάχυτη τάση να υπερπροστατεύουν τα μέλη της οικογένειας. Η βεβαιότητά των ατόμων που γεννήθηκαν σ’ αυτή τη μοίρα του Ζυγού ότι έχουν πάντα δίκιο και πως η γνώμη τους είναι πάντα η σωστή, δημιουργεί βίαιες καταστάσεις με κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού τόσο σωματικού όσο και ψυχολογικού. Αυτή η μοίρα δείχνει μια προτίμηση για την πρακτική εφαρμογή των όπλων και την ικανότητα να διαπρέπουν όσοι γεννιούνται σ’ αυτήν, σε όλες τις πολεμικές τέχνες. Επίσης, δίνει το δώρο της φροντίδας για τα ζώα, κυρίως άλογα, και συχνά δημιουργεί εξαιρετικούς κτηνιάτρους.
Θα λέγαμε σε γενικές γραμμές, πως το άτομο αυτής της μοίρας διαθέτει έναν πολεμικό χαρακτήρα, ενώ άλλοτε φαίνεται εριστικός, πάντα έτοιμος για να ξεκινήσει έναν αγώνα και να εκτελέσει με κίνδυνο οτιδήποτε. Προσοχή λοιπόν στην εν γένει συμπεριφορά, η οποία εάν ξεφύγει από τα όριά της, θα τον οδηγήσει σε ένα δρόμο με ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Tags:

Comments are closed.