Νέα Σελήνη 26.10.11 Σεξ ή φίλοι? Φίλοι ή συνεργάτες?

23/10/2011
By
Το άρθρο του Άθαν μπορείτε να το βρείτε εδώ


Η Νέα Σελήνη γίνεται στα τέλη του μήνα (26.10.11 και ώρα 22:56) στην 3η μοίρα του Σκορπιού σύμφωνα με την τροπική θέση. Ο χάρτης που καταστρώνεται για το φαινόμενο έχει ωροσκόπο στον Καρκίνο και η Σελήνη πέφτει στην ακμή του 5ου οίκου.

Το φαινόμενο κάνει αντίθεση με τον ανάδρομο Δια και όψη χιαστή με τον ανάδρομο Ουρανό ενώ δημιουργεί όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Τα ουράνια σώματα του Ήλιου και της Σελήνης μόλις έχουν περάσει πάνω από τον αστεροειδή Ήρα.
Είναι μια δημιουργική Σελήνη και όπως κάθε Νέα Σελήνη, έτσι και αυτή μιλάει για την αρχή ενός καινούργιου κύκλου μέσα στον οποίο καλούμαστε να μεταμορφώσουμε την πραγματικότητά μας αλλά και τον εαυτό μας μέσα από την τρομερή δύναμη του Σκορπιού. Η 3η μοίρα συμβολικά μιλάει για μια γέννηση μέσα από πόνο ή μια γέννηση μέσα στο σκοτάδι και το σύμβολο της μοίρας είναι μια κιθάρα. Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα αλλά και η σύνοδος του Ερμή με την Αφροδίτη μας ανοίγουν δρόμους πνευματικής αναζήτησης και μυστικής ένωσης μέσω της οδού της Αγάπης.


Από την αστρονομική σκοπιά αυτή η Νέα Σελήνη συμβαίνει στις 9 μοίρες ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Αστρολογικές Αλχημείες


Tags: ,

Comments are closed.