Λυθηκε το μυστηριο ομοιοτητας Ευαγγελου Βενιζελου και Steve Grimmett των GRIM REAPER

Δείτε την απίστευτη (πραγματικά απίστευτη!) ομοιότητα του Ευάγγελου Βενιζέλου με τον ηγέτη των Άγγλων μεταλάδων, Grim Reaper.

Δεν είναι απλά ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θυμίζει λίγο τον Steve Grimmett των Grim Reaper ή το αντίστροφο, η ομοιότητα είναι καταπληκτική. Αυτο συμβαινει γιατι ο Κρονος του  Steve Grimmett ειναι σε συνοδο με τον Ηλιο και Σεληνη του Ευαγγελου Βενιζελου, τοσο απλα ειναι τα πραγματα.

«Πρέπει να ενωθούν όλες οι χώρες για να αντιμετωπίσουμε την κρίση». Η ομοιότητά του με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών είναι εντυπωσιακή, κάνοντάς τον πασίγνωστο σε χρόνο ρεκόρ σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ο Steve Grimmett, ο.... τραγουδιστής του συγκροτήματος Grim Reaper, βρέθηκε στην Αθήνα για μια συναυλία και μίλησε στην «Espresso» για το περίφημο βίντεο, τα πειράγματα των φίλων του, αλλά και για την οικονομική κρίση. Ολα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν έκανε την εμφάνισή του στον κυβερνοχώρο ένα βίντεο, στο οποίο εμφανιζόταν ο τραγουδιστής ενός χέβι μέταλ συγκροτήματος να τα… σπάει πάνω στη σκηνή. Τότε πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για την εκπληκτική ομοιότητα του χεβιμεταλά τραγουδιστή με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει τεράστιες διαστάσεις στο Ιντερνετ. Η «Espresso» κατάφερε να εξασφαλίσει ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Tags:

Comments are closed.