Και τώρα… Ταρό για όλους εκδόσεις ΕρεχθηίδαΚαι τώρα… Ταρό για όλους Η Ερεχθηίδα αναγγέλλει την έκδοση του νέου έργου της "ΤΑΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" που είναι ένας συνδυασμός βιβλίου-καρτών και ταμπλό ριξίματος, όλα μαζί σε πολυτελέστατη συσκευασία.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχουμε "Ταρό για όλους" τρία σε ένα.
Το βιβλίο θα πρωτοπωληθεί στο Αστρολογικό Συνέδριο του συλλόγου "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ", που θα γίνει στις 12 & 13 Νοεμβρίου στο συνεδριακό χώρο ΔΑΪΣ, καθώς και σε ειδική συνέντευξη τύπου.

Το "Ταρό για όλους" είναι όντως για όλους. Και για τον γνωρίζοντα τα ΠΑΝΤΑ και για τον γνωρίζοντα ΛΙΓΑ και για αυτόν που βρίσκεται στα ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ, αλλά και γι' αυτόν που θέλει να δοκιμάσει για πρώτη φορά.

Το Ταρό είναι τόσο παλιό όσο οι αρχαίες θρησκείες και φιλοσοφίες, αλλά και τόσο καινούργιο όσο το Facebook.
Αποτελεί ένα ακόμα ανεξήγητο μυστήριο για τον άνθρωπο, αλλά συνάμα του δείχνει πεντακάθαρα την πραγματικότητα της ζωής του.

Το βιβλίο "Ταρό για όλους" προσπαθεί να ρίξει όσο γίνεται περισσότερο φως στα εσωτερικά μυστήρια του Ταρό. Στόχος του είναι όσοι ήδη το γνωρίζουν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους μέσα από τις περιγραφές και τις ερμηνείες των καρτών και όσοι έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή μαζί του να το αγαπήσουν και να κατανοήσουν την δύναμη και την λειτουργία ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Tags:

Comments are closed.