Η εξέργεση του Πολυτεχνείου – Αστρολογική ανάλυσηΣήμερα προσπαθούσα να εξηγήσω στο γιο μου τη σπουδαιότητα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Σκεφτόμουν τι να πρωτοπώ σε ένα παιδί που τώρα πατάει στο κατώφλι της εφηβείας και μάλιστα σε μια εποχή που οι αξίες, οι ιδεολογίες, ο ηρωισμός μοιάζουν σαν τους παλιούς λαμπερούς πρωταγωνιστές που κατάντησαν τώρα κομπάρσοι.

Του εξήγησα ότι εκείνα τα χρόνια συνέβη ότι πιο τραγικό θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα μας μετά την κατοχή των Γερμανών και τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Στρατιωτικοί πήραν την εξουσία με παράνομο τρόπο και άρχισαν να κυβερνούν φασιστικά τη χώρα μας, φιμώνοντας κάθε ελεύθερη φωνή και καταπιέζοντας τον κόσμο. Όποιος ήταν φανερά εναντίον τους, φυλακίζονταν και βαζανίζονταν. Τα μάτια του γιου μου που ήταν θολά από μια ακαθόριστη θλίψη, φωτίστηκαν όταν του είπα ότι οι φοιτητές του Πολυτεχνείου επαναστάτησαν και αγωνίστηκαν για να σταματήσει αυτή η φασιστική τυραννία. Το παιδί συνειδητοποίησε ότι του μίλαγα για κάτι σημαντικό, που το αφορά...

...Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο! 17 Νοεμβρίου 1973 στις 2:50 π.μ. δόθηκε η εντολή να εισβάλλουν τα τανκς στο χώρο του Πολυτεχνείου, να παραβιαστεί κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και να σκοτωθούν νέα παιδιά που μάχονταν άοπλα για τα βασικά συνταγματικά τους δικαιώματα.

Και για να μπούμε λίγο στον παλμό των τότε ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Tags:

Comments are closed.