Η εξέγερση στην Αίγυπτο.

Είχα γράψει σε παλαιότερη ανάρτηση (Δεκέμβριος 2010) ότι θα υπάρξουν πολιτικές αλλαγές στη Β.Αφρική το 2011, ως συνέπεια της δυνατής έκλειψης του Ηλίου τον Ιανουάριο.  Μετά τα τελευταία γεγονότα, ας ρίξουμε μια ματιά στο ωροσκόπιο της Αιγύπτου (19/6/1953, 01:30 πμ, Κάϊρο Αιγύπτου).  

Πολύ ισχυρές διελεύσεις ενεργοποιούν το ωροσκόπιο της Αιγύπτου ήδη από το 2010.  Πιο συγκεκριμένα, ο Πλούτωνας βρίσκεται απέναντι από τον γενέθλιο Άρη (τον κυβερνήτη του ωροσκοπίου), ενώ ο Ουρανός τετραγωνίζει τον Ήλιο και τον Άρη της χώρας.  Το πλανητικό αυτό κοκτέιλ είναι εκρηκτικό.  Οι όψεις αυτές υποστηρίζονται από τον Ουρανό σε τετράγωνο με τον Ωροσκόπο σε πρόοδο (δευτερεύουσα πρόοδο, SP).  Πολύ σημαντική επίσης είναι και η πρόοδος της Σελήνης στον 7ο οίκο και στο ζώδιο του Σκορπιού.  
Ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική είναι η πρόοδος του Ωροσκόπου στο ζώδιο του Καρκίνου.
Το γενέθλιο ωροσκόπιο της Αιγύπτου έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλοι οι πλανήτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο ένα ημισφαίριο έχοντας απέναντί τους τον Χείρωνα σε ακριβή σύνοδο με το Μεσουράνημα.  Συνεπώς, ο Χείρωνας και το Μεσουράνημα παίζουν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σ’αυτό το ωροσκόπιο.  Κυρίαρχη θέση επίσης έχει η πολύ δυσμενής σύνοδος του Κρόνου με τον Ποσειδώνα (ανάδρομοι ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Ανθούλα Λιονή


Tags:

Comments are closed.