Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη

31/10/2011
By

 

Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη  στις 02 º 36 ' 25/11/2011 

 

Ημερομηνία : 25 Νοέμβριου 2011 (25/11/2011) 
Έκλειψη Ηλίου Τύπος: Μερική 

Γεωγραφικές Περιοχές με ορατότητα της Έκλειψης είναι η Νότια Αφρική, η Ανταρκτική, η Τασμανία και η Νέα Ζηλανδία.  Τμήματα της δυτικής Ανταρκτικής θα δεχθούν σχεδόν το 90% της σκίασης του Ήλιου.

 

Αυτή θα είναι η τελευταία Ηλιακή έκλειψη του 2011 και προβλέπεται να είναι πολύ ιδιαίτερη από την οικογένεια των εκλείψεων, μια και ενδεχομένως να προκαλέσει διαταραχές και σύγχυση στις προσωπικές σχέσεις, με μια σειρά από απροσδόκητα γεγονότα στις χρηματοπιστωτικές υποθέσεις, τόσο σε επίπεδο χώρας όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ανεκπλήρωτη αγάπη, σύγχυση συναισθημάτων ανάμεικτη με κλίμα απελπισίας, απογοήτευσης και εξάντληση της σωματικής ενέργειας είναι πιθανόν να έρθουν στην επιφάνεια. Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για πράγματα που θα έχουν μελλοντική επιρροή, καθώς θα υπάρχουν περίεργες και αναπάντεχες τροπές μέχρι το τέλος του έτους. Ο Κυβερνήτης της έκλειψης σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο θα φέρει σε πρώτη γραμμή θέματα οικονομικά καθώς και εκκρεμότητες από το παρελθόν που ζητούν λύση.

Σε παγκόσμιο επίπεδο η ηλιακή έκλειψη στις 02 º 36 ' στον Τοξότη, ενδέχεται να προκαλέσει γενική νευρικότητα, ταξική πάλη, πολιτική και ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Astrologie Online Magazine | Ζωδια 2011 Ετησιες Προβλεψεις Ζωδιων | Ζωδια, Αστρολογια, Ταρω.| Αστρολογικά Άρθρα


Tags:

Comments are closed.