ΖΩΔΙΑ, 14 Δεκεμβρίου 2011

13/12/2011
By

post thumbnail

Follow eZwdia on Twitter


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Βγείτε σήμερα έξω με κάποιους φίλους και διασκεδάστε, καθώς θα ανέβει η ψυχολογία σας και θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις. Προσέξτε τις συναλλαγές που κάνετε τώρα, γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθη. Θα έχετε κάποιες συζητήσεις και συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η επικοινωνία με τους αγαπημένους σας ανθρώπους βελτιώνεται. Όμως προσπαθήστε να αποφύγετε ενδεχόμενες παρεξηγήσεις. Θα υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα.



TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να αναγνωριστείτε στον εργασιακό σας χώρο που θα σας ενεργοποιήσουν θετικά. Κάντε έναν έλεγχο στις προτάσεις που θα σας γίνουν και μετά αποφασίστε ό, τι είναι συμφέρον για σας. Παίρνετε αναγνώριση από τους ανωτέρους αλλά και τους συναδέλφους σας. Θα έχετε μια έντονη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες που θα σας ωφελήσουν μακροπρόθεσμα. Θα μπορέσετε να κάνετε συζητήσεις και να λύσετε τα προβλήματα σας.



Θα είστε φορτισμένοι και πιεσμένοι στη δουλειά σας και αυτό θα σας αγχώσει. Τα συναισθήματα σας θα είναι έντονα και υπάρχουν προοπτικές για δημιουργία κάποιας αισθηματικής σχέσης. Η νευρικότητα σας θα σας δημιουργήσει εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σας γι’ αυτό προσέξτε προστριβές με τους συνεργάτες σας. Ξεκαθαρίστε με τις οικονομικές οφειλές σας για να κινήστε πιο άνετα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην δουλειά σας.



Θα ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

e-zwdia


Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.