ΖΩΔΙΑ, 10 Νοεμβρίου 2011

09/11/2011
By

post thumbnail

Follow eZwdia on Twitter


από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Θα υπάρξουν πολλές δυνατότητες σήμερα για να αυξήσετε τα έσοδα σας. Τα έξοδα που έχετε κάνει τελευταία συνεχίζουν να σας απασχολούν και να σας νευριάζουν και προσπαθείτε τώρα να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Διευρύνετε τους στόχους σας και ενημερωθείτε για τα προβλήματα των δικών σας ατόμων. Μην παρεκκλίνετε από την πορεία σας και τους αρχικούς σας στόχους για να έχετε επιτυχία. Οι υποχρεώσεις που έχετε τώρα είναι πάρα πολλές και δεν προλαβαίνετε.
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Τώρα θα μπορέσετε να γνωρίσετε αρκετό καινούργιο κόσμο που θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Μην κάνετε πράγματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις.
Αισθάνεστε τυχεροί τώρα έχοντας αυτοπεποίθηση και νιώθετε υπερβολικά αισιόδοξοι. Προχωρήστε στην εφαρμογή των στόχων σας και καθοδηγήστε και τους άλλους με τις δικές σας ιδέες. Ο δυναμισμός που θα σας διακρίνει στο επαγγελματικό τομέα θα σας βοηθήσει να αναγνωριστείτε.Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές είτε στο σπίτι σας, είτε στην οικογένεια σας και οι οποίες θα σας δώσουν ασφάλεια. Η συμμετοχή η δική σας σε αυτές τις αλλαγές θα παίξει πρωταρχικό ρόλο. Οι άλλοι θα είναι με το μέρος σας και θα σας υποστηρίζουν. Προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην τις τηρήσετε. Ξεκαθαρίστε όποιες εκκρεμότητες έχετε από το παρελθόν σε ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

e-zwdia


Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.