ΖΩΔΙΑ, 1 Νοεμβρίου 2011

31/10/2011
By

post thumbnail

από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Κάποιες κουβέντες που θα κάνετε σήμερα με τους ανθρώπους που έχουν κάποιου είδους επιρροή επάνω σας, θα σας δημιουργήσουν μία δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Πολλά επαγγελματικά θέματα που καθυστερούσαν, τώρα θα αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Η αλαζονεία που έχετε σε θέματα οικονομικά θα σας οδηγήσει σε κάποιες απώλειες, και βασική αιτία θα είναι οι μεγάλες φιλοδοξίες σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα οικογενειακά και μην ανησυχείτε.
TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-sign TAVROS-ΤΑΥΡΟΣ-name

Ο ευγενικός τρόπος επικοινωνίας σας θα αποδειχθεί χρήσιμος για να προβάλλετε τις απόψεις σας στο περιβάλλον σας. Η μέρα αυτή ενισχύει την αισθηματική σας ζωή και θα ήταν πολύ καλό να εκφράσετε τώρα τα συναισθήματα σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιες ευαισθησίες που έχετε μην τις αφήσετε να σας επηρεάσουν ψυχολογικά και συναισθηματικά. Αυτό τον καιρό θα εργαστείτε πάνω στην επίλυση κάποιων προβλημάτων που έχετε στην οικογενειακή σας ζωή.Οι άνθρωποι που σας αγαπούν στέκονται σύμμαχοι στα σχέδια σας για το μέλλον. Χρησιμοποιήστε την εύνοια τους για σας για να λύσετε τα προβλήματα σας.
Μπορεί να μην πάει και τόσο καλά η σχέση σας καθώς θα είστε αρκετά ευερέθιστοι και καυστικοί στα λόγια σας και θα θυμώνετε πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως. Μετριάστε το άγχος σας και βρείτε ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

e-zwdia


Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.