Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις 31/10-7/11/11 – Της Λίλιαν Σίμου

31/10/2011
By
Η εβδομάδα ξεκινά με την έμφαση στα σταθερά ζώδια, αφού έχουμε έξι πλανήτες στον σταθερό σταυρό. Πείσμα, επιμονή, πάθος και ένταση για ό,τι επιθυμούμε να αποκτήσουμε, υλικά ή συναισθηματικά να έχουμε απολαβές και να ανακτήσουμε την ασφάλεια. Συχνά συναισθήματα με πίκρα και πόνο, απώλειες και μία τάση εκδίκησης για τα δεινά που αντιμετωπίζουμε, γίνονται αιτία να εμμένουμε σε ιδέες και απογοητεύσεις, δίχως να επιδιώκουμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Αλλά όλα είναι ρευστά, αργά ή γρήγορα αλλάζουν. Οι υπερβολές των προηγουμένων ημερών και οι έντονες αντιπαραθέσεις, σταδιακά μπορούν να μετατραπούν και να αλλάξουν. Τι θα σημάνει αυτό για μας; Η διάθεση μεταβάλλεται καθώς η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ερμή από τα μέσα της εβδομάδας και για αρκετές ημέρες θα είναι στον Τοξότη. Το συναίσθημα θα συντροφεύει την σκέψη μας, μέσα από ένα ανοιχτό και αισιόδοξο ορίζοντα.

Ξεπερνώντας πλέον τις σκοτεινές και απαισιόδοξες ιδέες, ανακτούμε τις δυνάμεις και μπορούμε να προχωρήσουμε αναζητώντας λύσεις και νέες επιλογές στα προβλήματά μας. Αντιμετωπίζουμε με διαφορετική λογική την ζωή μας και λειτουργούμε απελευθερωμένοι από κάθε τι που μας κρατά βαλτωμένους, δίχως φως (ο Ουρανός είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ερμή πλέον).
Αυτό μπορεί να σημαίνει κατά κύριο λόγο την αποδέσμευση από σχέσεις νοσηρές, ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Αστρολογικές Αλχημείες


Tags: , ,

Comments are closed.