Δίας στον Ταύρο (4/6/2011 – 11/6/2012)

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 Ιουνίου 2011 και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 11 Ιουνίου 2012.
Η παρουσία του Δία στον Ταύρο ευνοεί φυσικά κυρίως τους Ταύρους, αλλά και όσους έχουν την γενέθλια Σελήνη στον Ταύρο. Με ποιό έμμεσο τρόπο ευνοεί τους Παρθένους και τους Αιγόκερους. Εκείνοι που θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τις καταχρήσεις που συνδεόνται με τον Δία είναι οι Σκορπιοί, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι. Σε οικονομικές και συναισθηματικές υπερβολές μπορούν να οδηγηθούν επίσης οι Ζυγοί και Τοξότες.
Ποιός ακριβώς τομέας της ζωής (οικονομικά, επαγγελματικά, σχέσεις, κτλ) επηρεάζεται από τη διέλευση του Δία, εξαρτάται από την ώρα γέννησης και το προσωπικό ωροσκόπιο.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Δίας στον Ταύρο φέρνει τα οικονομικά θέματα περισσότερο στο επίκεντρο υποκινώντας μια προσπάθεια να βρεθούν πιο πρακτικές λύσεις. Οι πηγές πλούτου (οικονομικές ή φυσικές), οι καταναλωτικές τάσεις και τα χρέη θα χρειαστεί να επανεκτιμηθούν. Η παρουσία όμως του Πλούτωνα στον Αιγόκερω και οι όψεις που σχηματίζει το 2011-2012 με τον Δία δείχνει ότι κάποιοι (η εξουσία, οι τράπεζες, το κεφάλαιο) θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τα πράγματα όπως έχουν.
Οικονομικές ή επιχειρηματικές δραστηριότητες είναι καλύτερο να τις αποφύγετε τον Μάϊο του 2012, καθώς ο Δίας ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Ανθούλα Λιονή


Tags: ,

Comments are closed.