Γιάννης Ριζόπουλος-Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας-Εκδόσεις ΕρεχθηίδαςΤο σταυροδρόμι της Αστρολογίας Η Ερεχθηίδα αναγγέλλει την έκδοση του νέου έργου της "Το σταυροδρόμι της αστρολογίας" του συγγραφέα-ερευνητή Γιάννη Ριζόπουλου.

Το βιβλίο θα πρωτοπωληθεί στο Αστρολογικό Συνέδριο του συλλόγου "ΠΑΜΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ", που θα γίνει στις 12 & 13 Νοεμβρίου στο συνεδριακό χώρο ΔΑΪΣ και θα παρουσιαστεί σε ειδική συνέντευξη τύπου.Το σταυροδρόμι της Αστρολογίας

Η σύνθεση αστρικού και τροπικού ζωδιακού
Θεωρία και παραδείγματα


του Γιάννη Ριζόπουλου
 20100627_John_Rizopoulos02JPEGΟνόμασα την Συνθετική μέθοδο «Ο Ελληνικός δρόμος» γιατί ενώνει δύο αντιλήψεις, με τον ίδιο τρόπο που ο τόπος μας αιώνες τώρα είναι το χωνευτήρι των πολιτισμών.

Πρόκειται για μια επαναστατική μέθοδο ερμηνείας που γεφυρώνει την ανατολική με την δυτική σκέψη, τη μοίρα με την ελεύθερη βούληση και αλλάζει άρδην το αστρολογικό τοπίο. Χρησιμοποιώντας μόνον τις κύριες όψεις και τις βασικές πλανητικές ιδιότητες, αυτές που γνωρίζει κάθε σπουδαστής της Αστρολογίας, χωρίς ασυνεπή «άλματα» και «τραβηγμένες» ερμηνείες, το ωροσκόπιο αποκτά μια ρεαλιστική διάσταση, ανταποκρινόμενο σε γεγονότα και καταστάσεις που δύσκολα αποκαλύπτονται από μια παραδοσιακή προσέγγιση.

Δεκαπέντε γνωστές προσωπικότητες, εννέα γεγονότα που έμειναν στην Ιστορία και το ωροσκόπιο της Ελλάδος, αποτελούν το πεδίο εφαρμογής της «ιδιοσυναστρίας» σε αυτήν την πρώτη έκδοση, ωστόσο το «μαγικό» στοιχείο της Συνθετικής μεθόδου είναι ότι έχει εμφανή αποτελέσματα στην συντριπτική πλειοψηφία των ωροσκοπίων.Πρώτη ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ουρανιτσα η Οφιουχος Αστρολογικο Ιστολογιο Astrological Blog from Greece


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    ριζοπουλος αστρολογος

Tags: ,

Comments are closed.