Γενικές προβλέψεις για το 2012

Παρασκήνιο και σύγχυση χαρακτηρίζουν την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα το 2012.  Πιθανότατα θα προκύψει κάποιο νέο μοντέλο διακυβέρνησης.  Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι ισχυρή.  Δίνεται η αίσθηση παραλυσίας.  Φεβρουάριος - Απρίλιος το πιο κρίσιμο διάστημα για τις πολιτικές εξελίξεις. 
Από τις σκληρότερες χρονιές για τον Γ.Παπανδρέου, ο οποίος βρίσκεται κάτω από εξαιρετική πίεση.  Ο Α.Σαμαράς είναι σε ευνοϊκότερη θέση, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε, παρά την ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. 
Αναβρασμός στα ΜΜΕ, την παιδεία και τις μεταφορές.  Πιθανά προβλήματα με γειτονικές χώρες.  
Πιθανή κάποια τροποποίηση στο νόμισμα του Ευρώ το 2012-2013, αν όχι κατάργηση (ο κίνδυνος δεν εξαλείφεται, απλώς μετατίθεται αργότερα).  Παράλληλα, η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει μορφή.  Μέχρι τον Ιούλιο του 2012 οι διαπραγματεύσεις δεν είναι αποτελεσματικές.  Οπισθοδρόμηση και εκνευρισμός.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, θα υπάρξουν φυσικές  και άλλες καταστροφές.  Ιαπωνία και δυτικές ακτές της Αμερικής είναι οι πιο ευάλωτες περιοχές.  Προβλήματα σε σχέση με τους υδάτινους πόρους και το πετρέλαιο.  Νέες μορφές ενέργειας.   
Εξελίξεις στη φαρμακολογία και την ιατρική, ειδικά στον τομέα της ψυχιατρικής (νέες διαταραχές αναγνωρίζονται) και της αναισθησιολογίας.  Νέες μεταδοτικές ασθένειες.  Αύξηση κατανάλωσης ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Ανθούλα Λιονή


Πως αναζητήσατε αυτό το άρθρο για τα ζώδια;

    ζωδια 2013, ζοδια 2013, ζωδια προβλεψεις 2013, ωροσκοπιο 2013, προβλεψεις ζωδιων 2013, ιχθεισ 2013

Tags:

Comments are closed.