Αναλυτικές Προβλέψεις Πανσελήνου 10ης Νοεμβρίου

06/11/2011
By
Midautumn full moon wallpaper no17099Κριός: Αυτό το φεγγάρι αναμοχλεύει θέματα οικονομικής προέλευσης και ασφάλειας. Ενδέχεται μία πιθανή αυξομείωση στο μισθό σας ή μπορεί να σας επιστραφούν χρήματα που είχατε δανείσει. Η ψυχολογία σας μπορεί να έχει διακυμάνσεις κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου και εσείς οφείλετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας αντιμετωπίζοντας το elevator της διάθεσής σας. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο οικονομικού περιεχομένου. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σας απασχολήσει ένα ζήτημα κληρονομικού-φορολογικού περιεχομένου.  Ο τομέας των οικονομικών έχει την τιμητική του.

Ταύρος: Άμεσα επηρεαζόμενοι της πανσελήνου καθώς πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα και επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής σας με έμφαση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η διάθεσή σας περισσότερο κυκλοθυμική και οφείλετε να επιστρατεύσετε τη λογική και την πρακτικότητά σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις ενδεχόμενες ανατροπές και ρήξεις. Λειτουργείτε περισσότερο συναισθηματικά και είστε ευάλωτοι σε καταστάσεις που σας φορτίζουν συναισθηματικά. Υπομονή 3μερούλες είναι και η ένταση καταλαγιάζει. Κάποιες καταστάσεις ολοκληρώνονται και ένας κύκλος κλείνει στη ζωή σας.

Δίδυμος: Έντονο παρασκήνιο κρύβεται σε αυτό το φεγγάρι και η διάθεσή σας είναι κάπως μελαγχολική και εσωστρεφής για ένα τριήμερο περίπου. Κρατάτε σκέψεις καλά κρυμμένες για τον εαυτό σας και ίσως επιθυμήσετε για λίγο την απομόνωση. Εάν ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Αστρολογικές Αλχημείες


Tags: , , ,

Comments are closed.