Ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη

21/11/2011
By

post thumbnail

Follow eZwdia on Twitter


Πώς θα επηρεάσει ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη από τις 24 Νοεμβρίου όλα τα ζώδια από τη Νάνσυ Πατμάνογλου

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος από τις 24 Νοεμβρίου 2011, και την επόμενη μέρα, στις 25 Νοεμβρίου 2011, θα βιώσουμε την Έκλειψη Ηλίου στην 2ο 36΄ του Τοξότη. Η ανάδρομη πορεία του θα διαρκέσει ως τις 15 Δεκεμβρίου 2011. Στις 10 Δεκεμβρίου 2011, θα έχουμε την Έκλειψη Σελήνης στην 18ο 10΄ των Διδύμων. Η επιρροή αυτή του Ανάδρομου Ερμή σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκλειψη Ηλίου στην 2ο 36΄ του Τοξότη μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ- ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011.

Όταν ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, θα υπάρξουν δυσκολίες γιατί θα νιώθουμε τώρα διασκορπισμένοι και θα μας πιάσει μια μανία για ταξίδια και για μάθηση. Παίρνουμε τα προβλήματα μας αψήφιστα ενώ θα έπρεπε να τα πάρουμε στα σοβαρά. Δεν είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για μακρινά ταξίδια ή να επικοινωνήσουμε με το εξωτερικό ή με άτομα ξένης εθνικότητας ή να ξεκινήσουμε κάποιο σεμινάριο ή μια ξένη γλώσσα. Επίσης θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη σημασία σε νομικά θέματα και καλό θα ήταν να μην ξεκινήσουμε μια δίκη.

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Τοξότη, το ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

e-zwdia


Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.