Έκλειψη Ηλίου στις 25 Νοεμβρίου

21/11/2011
By

post thumbnail

Follow eZwdia on Twitter


Πώς θα επηρεάσει η Ηλιακή έκλειψη το ζώδιο σας; από τη Νάνσυ Πατμάνογλου


Στις 25 Νοεμβρίου 2011 έχουμε μερική έκλειψη Ηλίου στις 2° 36′ του Τοξότη. Κυρίως επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια του πρώτου δεκαημέρου, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς και όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια.

Είναι η μεγαλύτερη μερική έκλειψη Ηλίου του έτους, και θα είναι ορατή σε όλη την Ανταρκτική και την Νέα Ζηλανδία, όπου εκεί θα επισκιαστεί το 20% του Ήλιου. Σε κάποια τμήματα της δυτικής Ανταρκτικής Χερσονήσου θα επισκιαστεί σχεδόν το 90% του Ήλιου.

Η Ηλιακή έκλειψη παρατηρείται όταν ο Ήλιος, η Σελήνη και η Γη βρίσκονται σε ευθυγράμμιση με τέτοιο τρόπο ώστε η Σελήνη αποκρύπτει τον Ήλιο από την Γη. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο κατά την διάρκεια της Νέας Σελήνης. Η ανθρώπινη αντίδραση στην Ηλιακή έκλειψη είναι τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Δεν είναι ασυνήθιστο για το άτομο να αναπτύξει την συνειδητοποίηση κατά την διάρκεια των εκλείψεων.

Η Ηλιακή έκλειψη φέρνει φως πάνω στον ίδιο μας τον εαυτό. Ίσως επειδή ζούμε μέσα σε ένα κοινωνικό χώρο, έχουμε την τάση να ξεχνάμε την σημασία του «εαυτού» μας. Αρκετά συχνά, οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν… «Πώς μπορώ να κατακτήσω ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

e-zwdia


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.