Το ωροσκόπιο της Ελλάδας το 2011.

Το ωροσκόπιο της Ελλάδας βρίσκεται ακόμη κάτω από την πολύ δυνατή επιρροή του Πλούτωνα απέναντι από την Αφροδίτη. Η διέλευση αυτή συνδέεται με το τετράγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη, που εξελίσσεται μέσα στο 2011, προκαλώντας επιπλέον αλλαγές και φέρνοντας αβεβαιότητα στα οικονομικά.
Ο Πλούτωνας συνεχίζει να βρίσκεται σε τετράγωνο με την Σελήνη της Ελλάδας στον 4ο οίκο (και κυβερνήτη του ωροσκοπίου), μια πολύ σημαντική όψη που συμβολίζει την έντονη δυσαρέσκεια του λαού, αλλά και τις βαθιές αλλαγές που απαιτούνται να γίνουν (και γίνονται) στη χώρα. Την αστάθεια και αβεβαιότητα στη χώρα μας συμβολίζει η αντίθεση του Ουρανού με την Σελήνη.
Ο Ποσειδώνας απέναντι από τον Άρη της Ελλάδας είναι μια όψη ηττοπάθειας και σύγχυσης, που δυστυχώς δυσκολεύει το δύσκολο έργο μπροστά μας. Παρ’όλα αυτά, το υπόλοιπο ωροσκόπιο δείχνει ότι υπάρχουν άμυνες και ότι η χώρα δεν θα παραδοθεί αμαχητί.
Η Σελήνη σε δευτερεύουσα πρόοδο κάνει την είσοδό της στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου της Ελλάδας, υπογραμμίζοντας τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και το θέμα του δανεισμού. 

Σημαντική θεωρώ και την πρόοδο του Μεσουρανήματος (MC) της Ελλάδας στον Ταύρο, που σηματοδοτεί την ανάγκη να προσγειωθούμε και να σοβαρευτούμε!
Για μένα όμως, η σημαντικότερη όψη του 2011 στο ωροσκόπιο της Ελλάδας ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Ανθούλα Λιονή


Tags:

Comments are closed.