Η σύνοδος Δία-Ουρανού στον Κριό το 2010. Απρόβλεπτη πρόοδος, ξαφνικές αλλαγές.

Η σύνοδος Δία-Ουρανού είναι μια από τις σημαντικότερες όψεις που σχηματίζονται το 2010.  Η σύνοδος των δύο αυτών πλανητών έχει να συμβεί στο ζώδιο του Κριού από το 1927.  Η πρώτη επαφή τους θα είναι στις 8 Ιουνίου 2010 στις 0° Κριού (Aries Point). Θα συναντηθούν ξανά στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 στις 28° των Ιχθύων, ενώ θα βρίσκονται και οι δύο σε ανάδρομη πορεία.
Είναι πιθανό να υπάρξουν πολύ σημαντικές και ξαφνικές επιστημονικές ανακαλύψεις, π.χ. στον τομέα της κλωνοποίησης ή των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Kατά την τελευταία σύνοδο Δία-Ουρανού στον Κριό το 1927, πραγματοποιήθηκε η πρώτη υπερατλαντική πτήση (Νέα Υόρκη - Παρίσι) με μονοκινητήριο αεροπλάνο από τον Charles Lindbergh, ενώ η τηλεόραση και το ράδιο έκαναν τα πρώτα τους βήματα.
Σε προσωπικό επίπεδο, ο καθένας επηρεάζεται με βάση το γενέθλιο ωροσκόπιο, το οποίο μπορούμε να μελετήσουμε μόνο αν γνωρίζουμε την ώρα γέννησης. Η επιρροή των δύο πλανητών θα εκδηλωθεί στον οίκο του ωροσκοπίου όπου πραγματοποιείται η σύνοδος και θα μας επηρεάσει ανάλογα. Στην ανάλυσή μας πρέπει να λάβουμε υπόψη μας και τη θέση του γενέθλιου Δία και Ουρανού και τις όψεις που σχηματίζουν με άλλους πλανήτες.
Η επιρροή της συνόδου είναι πολύ εντονότερη όταν πραγματοποιείται στον 1ο, 4ο, 7ο, ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Ανθούλα Λιονή


Tags:

Comments are closed.