Διελεύσεις που σηματοδοτούν την αρχή ενός καινούργιου έρωτα.

Οι πλανητικές διελεύσεις που ενεργοποιούν τον γενέθλιο χάρτη και μπορούν να φέρουν έναν καινούργιο έρωτα στη ζωή του ατόμου είναι:
Η σύνοδος, η αντίθεση και το τετράγωνο του διελαύνοντα Ουρανού με την γενέθλια Αφροδίτη.  Οι σχέσεις αυτές είναι αντισυμβατικές, απρόβλεπτες και ασταθείς.  Καλό είναι να μην επενδύει κανείς σ’αυτές τις σχέσεις, μέχρι τουλάχιστον να περάσει η επιρροή της διέλευσης.  Στην απίθανη περίπτωση που μια τέτοια σχέση επιβιώσει, αυτό θα οφείλεται σε άλλους ισχυρούς παράγοντες (π.χ. μια πολύ καλή συναστρία ή άλλες υποστηρικτικές διελεύσεις).
Η σύνοδος, η αντίθεση και το τετράγωνο του διελαύνοντα Ποσειδώνα με την γενέθλια Αφροδίτη.  Οι σχέσεις αυτές είναι πολύ ρομαντικές και κατά συνέπεια παραπλανητικές.  Πολλές φορές η σχέση για διάφορους λόγους παραμένει πλατωνική ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει είναι μη διαθέσιμο ή απλώς απροσπέλαστο...Συχνά υπάρχει το αίσθημα της απόγνωσης που φέρνει τους δύο ανθρώπους κοντά, οπώς και η (συνειδητή πολλές φορές) πρακτική του να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα.  Η κατάληξη είναι συνήθως δυσάρεστη και απογοητευτική.
Η σύνοδος, η αντίθεση και το τετράγωνο του διελαύνοντα Πλούτωνα με την γενέθλια Αφροδίτη.  Οι σχέσεις αυτές είναι καθοριστικές, εθιστικές και άκρως καρμικές.  Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Ανθούλα Λιονή


Tags: ,

Comments are closed.