Αφροδίτη ανάδρομη στο Σκορπιό (8 Οκτωβρίου-18 Νοεμβρίου 2010)

Η ανάδρομη Αφροδίτη του 2010 στο ζώδιο του Σκορπιού είναι από μόνη της σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο, αλλά η σημασία της είναι μεγαλύτερη αφού και ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού (μέχρι 28 Οκτωβρίου).  Ο εκρηκτικός αυτός συνδυασμός θα δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στις σχέσεις.  Παλιές σχέσεις θα επανέλθουν στο προσκήνιο και καταστάσεις από το παρελθόν θα πρέπει να ξεκαθαριστούν.  Αισθήματα ζήλιας θα γίνουν πιο έντονα, ενώ ο ένας θα προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο.  Πολλοί θα αισθανθούν ότι οι σχέσεις τους είναι μοιραίες ή ότι δεν μπορούν να αποτρέψουν κάποια πράγματα. Παράλληλα, θα υπάρχει τάση εσωστρέφειας και οι ρυθμοί στις σχέσεις θα γίνουν πιο αργοί.

Στις 8 Νοεμβρίου η Αφροδίτη, ανάδρομη πάντα, περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν λίγο το πνεύματα.  Στις 30 Νοεμβρίου η Αφροδίτη επιστρέφει, ορθόδρομη πλέον από τις 18 Νοεμβρίου, στο ζώδιο του Σκορπιού.  Οι συνέπειες της ανάδρομης πορείας της θα είναι αισθητές μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου. 

Από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης το 2010 θα επηρεαστούν περισσότερο στα αισθηματικά τους όσοι έχουν ωροσκόπο Κριό, Ταύρο, Καρκίνο ή Σκορπιό.
Το διάστημα μεταξύ 5 Σεπτεμβρίου (όποτε άρχισε η σκιώδης ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης) και 20 Δεκεμβρίου που η ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΘΡΑ και ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ. Ανθούλα Λιονή


Tags: ,

Comments are closed.