ΛΑΜΠΡΟ 2010 ….part 3

09/11/2009
By

ΣΚΟΡΠΙΟΣ< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /?>

Τα άστρα δουλεύουν και για εσάς αυτή τη  νέα χρονιά! Μεγάλοι έρωτες ξαναγέννιουνται, ειδύλλια  παλιά επιστρέφουν και με πολύ πάθος αποκτούν το χαμένο ενδιαφέρον! Οι δεσμευμένοι το λιγότερο που θα σας συμβεί είναι να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Οι ελεύθεροι δεν θα είστε για πολύ ελεύθεροι αφού ο καινούργιος έρωτας είναι κάπου εκεί έξω και σας περιμένει με ανοικτές αγκάλες!!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η νέα χρονιά θα σας ανταμείψει που ήσασταν ή που προσπαθήσατε να είστε πιστοί! Μπορεί έτσι να καταλήξετε  στον πολυπόθητο γάμο που επιθυμείτε, αρκεί να θέλει και το ταίρι σας ...;.. Οι ελεύθεροι θα τα περάσετε μέλι! Νέοι έρωτες με πολύ πάθος προβλέπονται για το 2010. Καλά να περάσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το 2010 θα σας βρει μέσα στην ευτυχία, ελεύθερους και μη. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδος χάριτος! Πολλές χαρές, καλές στιγμές θα αναθερμάνουν την σχέση σας. Κάποιοι από εσάς σίγουρα θα έχουν και νέα μελή!  Οι ελεύθεροι αποκλείετε να μην βρείτε ταίρι στους δύο πρώτους μήνες του καινούργιου χρόνου!! Αφεθείτε στην μαγεία του έρωτα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λυπάμαι αλλά για σας τα πράγματα προβλέπονται δυσοίωνα! Προσέχετε την σχέση σας γιατί τα λάθη του παρελθόντος παραμονεύουν ...;. Προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις και καταστάσεις από τα παλιά ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ζώδια & Πλανήτες


Comments are closed.