ΛΑΜΠΡΟ 2010 (συνέχεια….)

07/11/2009
By

ΚΑΡΚΙΝΟΣ< ?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /?>

 Πολύ πάθος έπεται για σας καρκινάκια. Από ότι φαίνετε είστε από τους τυχερούς της νέας χρονιάς. Οι δεσμευμένοι θα είστε στα καλύτερα σας! Αγάπες, έρωτας, λουλούδια και χαρές!! Οι ελεύθεροι ακόμα καλύτερα ανοιχτοί σε προκλήσεις και σε νέους έρωτες! Όλα όμορφα. Μπράβο παιδιά!!!

 

ΛΕΩΝ

Αχχχ πόσο θέλετε μια μόνιμη σχέση δεν λέγετε!! Αλλά μήπως ήρθε ο καιρός να κάνετε κάτι για αυτό;;  Αδέσμευτα λιονταράκια μου η ζωή είναι τώρα! Βάλτε πρόγραμμα, βοηθήστε τον εαυτό σας και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Τα άστρα είναι με το μέρος σας. Οι δεσμευμένοι, μμμμ, θα έχετε κάποια θέματα την καινούργια χρόνια! Προσπαθήστε να μείνετε πιστοί γιατί οι πειρασμοί είναι παντού!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε στον κόσμο σας, αυτό είναι γεγονός! Πάρτε τα όμως λίγο πιο σοβαρά γιατί ο χρόνος αυτός θα είναι ζόρικος για εσάς ...; Πολλές παρεξηγήσεις και πολλά μπερδέματα! Οι δεσμευμένοι θα έχετε κάποιες αναταράξεις από εξωγενείς και άλλοτε από ενδογενείς παράγοντες. Τα μάτια σας δεκατέσσερα. Οι ελεύθεροι δεν θα τα πάτε και καλύτερα απλά εσείς δεν έχετε την αίσθηση της απώλειας ...; Το 2010 θα σας δυσκολέψει, απλά εσωτερικεύστε  τα συναισθήματα σας!

 

ΖΥΓΟΣ

Ακόμα ένας ευνοούμενος της νέας χρονιάς! Οι ζυγοί αυτή τη χρονιά θα αφήσουν ιστορία! Οι δεσμευμένοι ...

Διαβάστε ολόκληρη την αστρολογική πρόβλεψη:

Ζώδια & Πλανήτες


Comments are closed.